Scan jantina baby Keliru dgn dokter

Assalamulaikum nak tnya ada tak mumy² yg sama dgan sya ..mse 20week scan dokter kk ckap nmpak mcm baby girl tpi dokter ckap mgkin dia tipu kn...mse bt detial scan 23week dkat hospital slyang dokter slyang pn ckap bnde yg sama suami pn dh beli smua wrna pink 😅tkut kluar nnti ad pistol

7 Balas

Ade je kes.. scan2 baby girl tapi bila keluar2 dapat pistol.. Kenapa boleh jadi mcm tu?? Sbb baby boy boleh sorok pistol dia.. Tapi kalau scan nmpak pistol bila lahir tetap pistol jugak.. Banyak je kes mammy dah beli dah baju girl banyak2 barg semu pink2 mcm tu last2 keluar boy.. Lagi2 Parents y memang harapkan baby girl.. Sbnarnya naluri ibu lagi tepat untuk menentukan jantina anak.. Masa mengandung anak sulung naluri sy ckp anak sy girl.. And mmng keluar girl.. Masa mengandung anak no2 pulak naluri sy rasa boy and mmng keluar pon boy..

8mo ago

Sama lah pregnet no3 ney pon rasa anak perempuan.. Tapi masih was2 lagi 🤣🤣

saya masa detail scan lagi dah terang tang tang nmpak terpacak pistol.. pastu takde buat scan lagi. harap betoi la sbb sy dah terima kenyataan ni 😂 jangan masa bersalin suprise amazing pulak gender sebaliknya 🤣 tp langkah berjaga memang barang baby sy beli unisex je 😁 sy 1st mom

Sy haritu scan 20weeks doc pun keliru..1st nmpk bby girl pastu mcm bby boy. So repeat scan 24weeks jelas nmpk bby girl sbb xda biji kat situ🤣

sy scan mase 21 week nampak girl.. Alhamdulilah 3× scan pun tetap same girl..baju semua beli pink harap girl la yg keluar nanti 🤗🤗

Kawan sy pun mcm tu..scan cakap girl sbb xnmpk pistol..ingt burger..keluar ii boy rupanya🤣

saya tiap kali masa scan baby kepit. so tak sure which one. so beli warna yg unisex . selamat

Awal sgt kalau sekali scan terus beli. 😅

8mo ago

🙂