Kaki baby 6 bulan. Normal atau ctev

Assalamulaikum mommy semua. Nk tanya normal ke kaki baby macam ni ? Dia kadang suka buat kaki macam ni tapi bila berdirikan elok je straight. Cuma bila tgh baring dia suka buat macam ni. Waktu sebelum ni pnh lepas bersalin check kk nurse ada buat appointment dgn jurupulih tu sebulan dia pakai kasut tu. Lepas tu okey dah but now sy jadi takut ctev. Takut effect bila nk belajar bejalan

Kaki baby 6 bulan. Normal atau ctev
2 Balas

Boleh saya tau apa yg mummy hiraukan?maaf sayaa x nmpk apa apa yg x normal.boleh saya tau?Supaya boleh check kt baaby jgak

Saya tak berani nak beri pendapat sis. Dapatkan nasihat daripada doktor ya.