Keputihan biasa atau pertanda

Assalamualikum...maaf gambar menjijikkan..kandungan sy skrg da 38w4d.. Sy first mom jdi Sy keliru nie keputihan biasa atau petanda sbb selama sy mengandung nie xpnh turun keputihan mcm nie dy mcm keputihan egg white kental, bru smlm ad turun nie berserta dgn rasa cramp di abdomen mcm periodpain dan skit belakang ngeri pusing sana sini still xselesa.. Sehingga hrini msih rse skit tuu Msih bole tahan sbb dtg dan pergi.. Sllu tgok org turun mucus plugs tu berserta dgn drh sy xde plk jdi sy xpergi hospital lgi pon kang pergi kne halau blik plk 😓klau sakit btl xthn mmg sy akn terus pergi.. Gmbr first tu yg mula turun smlm pkl 7..hrini turun bnyk sngt mcm gmbr no 2 tu.. Mummy" yg ad pengalaman turun petanda sblm bersalin mcmni tolong jelaskn please 😖share "#ingintahu #pleasehelp #firstmom #firstbaby #bantusharing

Keputihan biasa atau pertanda
6 Balas

Sama macam saya sis😅 saya dah 39w5d baru ada keluar lendir macam tu dengan sakit” yg sis rasa pun sama mcam saya tpi saya x pergi hospital dlu tunggu betul” x tahan sakit baru nak pergi. Mungkin dh tanda nak bersalin tu sis, saya pun first mom jadi kurang berpengalaman😊 semoga di permudahkan sis

9mo ago

aminn sy pon tdi g spital tpi bru 1cm bukaan kne blik dlu 😆xpela harap urusan kita dipermudahkan..