tiba doktr pakar kata hamil

assalamualikum semua, ingt tak lagi posting sy pada 23/11 yg sy pergi appt di kk dan scan di kk jgk, dokt kata sy tak pregnant dan test upt negative. hari ni 28/11 sy ada appt di hospital melaka bahagian o&g berjumpa dgn pakar. td scan perut dan tvs scan , doktr pakar kata nmpk bintik hitam, kemungkinan pregnant yg baru. lepas tu dia minta sy kena admit wad utk amik darah beta hcg untuk double cnfrm sm ada betul2 pregnant atau darah beku . sy send gambar scan tvs tau. sape ada mcm sy blh shared tak?❤️ #pleasehelp #seriusnanya #firstbaby #bantusharing

tiba doktr pakar kata hamil
3 Balas

Banyak nmpk bintik ruang tu..nnti cb consult dgn doc kno bole cmtu..kalau kantung akan nmpk clear besar 1 ruang.semoga ada rzeki sis ya 🌷

6mo ago

aminnn ok awak

wah congratz awak.. krenye yg hri tu x jd la? nie yg bru? awak sempat period x?

6mo ago

❤️

tahniah

6mo ago

awak sy dh dpt kputusan darah. sy tak pregnnt awk