Tolong saya jelaskan saya buntu 😔🥺😩

Assalamualikum saya buntu saya ingin sangat nak tahu apa kah itu saya cuba program hamil saya dah kahwin 2 tahun inginkan zurait dari pada allah apakah dalm gambar tu saya nak minta tolong jelas saya binggun tolong please 😣😔☹️🥺 sangat akan bermakna Kalau ada sudi nak jawab #seriusnanya #mommybuntu #mommybuntu #bantusharing #tolongbantujawab #tolongbantuannyabunda #PleaseAdvice

Tolong saya jelaskan saya buntu 😔🥺😩
5 Balas

yg pertama, kalau period dah lewat sis cek upt dulu. yg kedua, kalau positif, ceapt2 pergi klinik sbb keluar darah gitu risau juga. tp kalau negatif, mungkin tanda nak period seterusnya. sy pun x sure. sis sendiri tahu badan sis.. semoga dipermudahkan sis

4y ago

Kalau negative kenapa ada masalah Liam ke 😣

klau negatif, ni tnda awl period. jgn risau & stress sis.. klau lmbt period cek upt.. klau x puas hati gak, pegi klink scan.

Sis dah buat UPT belum.. skrg soalan sis mcmne ? Adakah sis mengandung ? Jgn panic sis better gi klinik insha allah xde pape

4y ago

Saya tak mengandung tapi cuba untuk mengandung

dah dtg bln ka sis?

4y ago

Belum lagi sis 🥺

cek upt

4y ago

Dah tapi negative 😣