Air Ketumban Leaking

Assalamualikum mommy semua ..siapa ade pengalaman air ketumban leaking ..Bolehbshare tak ? sekarang 34w1d

4 Balas

saya leaking semasa kandungan 38 minggu, saya terus ke hospital, tpi 2 hari jugak saya dipantau, dan masih belum bersalin.. induce ubat 2 kali then saya demam, jalan dh buka 3 cm ,trus kna msuk lb.. masa saya leaking hritu saya kena tahan sebab dah buka 2cm

1y ago

pagi jam 6 saya bgun tdur saya rsa basah, tpi tak bau, smpai jam 10, leaking lebih bnyak..trus pg hospital.. msa nak tggu giliran untuk katil, leaking mkin bnyak, tpi xbersalin², hmpir 2 hari tggu bru la bersalin pgi² buta..haha..confius saya..leaking tpi lmbat bersalin

Tiada pengalaman. Yg saya tahu, jika leaking, segera buat pemeriksaan di hospital.

xde pengalaman