baby tak berak

Assalamualikum.. Mamy mamy ... .. Anak saya suda 4hari tak berak anak saya baru 1bulan lebih... Macam mana cara agar dia bisa berak.. Kalau ada siapa tau harap buli kongsi pngalaman ya

1 Balas

buat urutan pada perut ank dgn minyak baby. ibu kena jaga makan. jgn bg perut kosong. sbb tu ank kembung perut hgga tak berak. bila perut ibu lapar until masuk angin then terus menyusu anak, anak blh kena kembung perut smpai dia ssh nak kentut & berak. if masih belum berak mggu ni, lebih bg jumpa doc.