Line samar makin jelas

Assalamualakum wbt.. Nampak ke line sebelah terang tu? Nampak samar2 tapi makin jelas...Lg beberapa nak period. Tkasih atas respon kakak2, adik2... #dipntell #sebelumperiod

Line samar makin jelas
6 Balas

Sy macam ni masa 1st cek bulan 3 haritu..try kali ke2 kluar 1 line..rupanya cara sy guna upt tu slah..kli ke3 sy cek bulan puasa..laju naik dua line..rupanya dah 5w..Alhamdulillah skg dah 26w..org ckp jd mcm tu sbb masih trlalu awal utk cek,try lg lepas 2w…semoga rezeki awak🥰

2y ago

Tq..inn shaa Allah ada rezeki awak🥰

Kadang2 hormon sja ni sis.. Sy dh 3 kali macam ni benerapa tahun yg lalu... . Tpi belum ada rezeki.. Nnti kalau dlm 2 minggu lg tak period.. Sis check lg ya... Semoga Allah kurniakan rezeki.. Alhamdulillah sekarang dh masuk 29minggu..

2y ago

saya 1st time jd cmni. doakan saya sis.. tksh ☺

Saya awal tahun test 5 hari sebelum period memang samar macam nie. Alhamdulillah memang ada. Sekarang dah 30weeks. Jaga kandungan elok-elok ye. Awal lagi nie ☺️

2y ago

tksh sis.. alhamdulillah jika rezeki Allah swt 🥰🥰🥰🥰

boleh cuba lagi nanti kalau dh lepas due date period . saya pun mcm ni jgak . 1 mgu lbh sblm period . then skrg dh 28 mggu dh . alhamdulillah. semoga dipermudahkan

2y ago

tksh sis komen, berbunga2 rasanya hati. jika ada rezeki Allah swt, alhamdulillah 🥰🥰

mana gmbrnya? 😅

2y ago

ni sis

xnampak

2y ago

ni sis