Perut mengeras

Assalamualaikum..sy skarang berada pada 38w 2d. kadang-kadang perut mengeras. Boleh tak mintak pencerahan or ad mommies yg ada pengalaman…? ##ingintahu #pleasehelp

2 Balas

klu kerap stiap 5 minit ia tidak normal puan prlu ke hsptl kadar segera tuk doc n nurse pantau keadaan bby dlm kndungan..nk2 puan pun dkt nk due kn.. mg smuanya baik2 shj dan dpmudah segalanya amiin

sama kita 38w2d jgk due 17/9.. asyik mengeras jgkk tapi baby gerak ok.. tgh tunggu tanda² tapi takde pun🤭🤭 hrp kluar sblum due la.. kakaknya dlu 41w1d bru kluar huhu