Tak sihat dan baby kurg gerak

Assalamualaikum..sy pregnant 34 weeks..nak tnya..harini bby agak kurg gerak dr hari biasa..gerak tu ada la 2kali start pkul 9 td tapi agak sikit n slow sgt pergerakan..sblm dr pkul 9 lg dia x bergerak..perlu ke pegi hospital wlupn blm ckup 12 jam?? Dah try berjalan,bercakap dgn bby n minum air sejuk td tp bby mcm diam je..Dan harini pun badan x brapa sihat ..seram sejuk je badan.. #ingintahu #1stmom#tolongsayafirstmom

1 Balas

Better jumpa doktor sbb puan pun tak berapa sihat kan. Kesihatan puan beri kesan pada kandungan sbb berkongsi macam2 dgn kendungan kan. Moga semuanya baik dan sihat