Anak sembelit dan cirit

Hi.. assalamualaikum, Sy nak minta pendapat ibu² dlm nie 9/1 baru nie anak sembelit ,dan bawa ke klinik.. Doc picit ubat enema kat anak 1 tahun..balik terus berak..keesokan hari 10/1 anak start berak cirit dalam 7 kali mcm tu 11/1 anak berak 1 kali shj 12/1 anak start cirit balik 5 kali,dan sy start tukar susu similac isomil Perlu ke sy ke doc balik kalau anak cirit lagi..atau boleh continue shj susu similac isomil tu.. Kesian tgok anak menagis dh pedih merah punggung dia..sy hari² sapu tepung ubi.. Mintak pendapat ibu² semua.. Terima kasih..maaf kalau penerangan sy nie kurang jelas...#pleasehelp #seriusnanya

Anak sembelit dan cirit
1 Balas

Start awak tukar susu isomil ni da okay ke belum?

8mo ago

13/1 anak berak 5 kali tapi najis dh start pejal 14/1 najis anak start cair sedikit..dah 3 kali berak pagi nie..