NORMAL KE BABY KURANG GERAK

Assalamualaikum.. Saya preggy 5 bulan 2 minggu (22w). Normal ke baby gerak dlm sehari hnya 3@4 kali dari siang bawak ke malam. Saya risau sebab baby macam taknak respond bila saya bercakap, dengarkan alunan surah², makan manis² or minum air sejuk. Mintak pendapat mommy dalam ni. TQ ?

1 Balas

lpas tu dh p hsptl ke blm?mm p cpt2.. biar laa doc nk ckp kita ni sikit2 nk refer hsptl ke apa ke.. jnji lega bila thu ank xde apa2

5y ago

Belum lagi, sbb nurse kk kata tnggu 28w baru tahu baby punya gerakan tu. Tq sis 😊