Kemaluan bayi berdarah

Assalamualaikum,saya nk bertanya..ada tk sesiapa yg berpengalaman bayi baru lahir ada darah kat kemaluan?..normal ke? #firstmom #firstbaby #ingintahu

3 Balas

yes nrmal....hrmon kita tlbih ke anak, sy ank frst dulu punya panic ingtkan kenapa....pastu doctr kata mmg sstgh bayi ada jd cmtu xramai....bersihkan mcm biasa je

wsalam..maaf puan sy tidak ada pnglmn ttg ni..pape kalau msih berdrh better puan bwk ank ke klnik utk chck ..mg dpmudahkan segalanya .aamiin

normal