Makanan baby 6bulan

Assalamualaikum..saya nak tanya saya first mom..baby sya dah 6bulan lebih,,sya start bagi makan baby smlm tpi bagi bubur kosong je..nak mintak suggestion mommy2 dlm ni menu apa je Yang sesuai sbb nak tambah berat baby

1 Balas

Salam sis sorry mencelah. Anak saya minggu depan pon dh boleh makan. Bubur kosong tu bagi sehari sekali kan? Atau pagi tghari dan malam? Saya konfius sikit hehe

4mo ago

kwn sy suggest pakai beras sumo cmpur kentang dengan olive oil sikit,, makn 1 Hingga 3 Kali follow baby