baby 6bulan mula makan

maaf nak tanya baby yang baru masuk 6bulan mula2 kena mkan bubur kosong dulu kan dalam 3hari ..pastu hari ke4 tu nak campur sayur dulu kaa or ayam dulu yaa ..kena bgi dia rasa satu2 dulu kan kalau ank xda alergik baru boleh cmpur sayur ngn ayam mcm tu?? .sya first mom,mnggu dpan anak dah mula makan#ingintahu

1 Balas

Saya pon anak minggu depan dah start makan. Yang saya tahu betul la tu sis kenalkan sayur dulu beberapa hari if okay tkde elergik baru letak ayam or ikan