Adakah normal?

Hi assalamualaikum Saya nak tanya 1 soalan, usia kandungan dengan ketinggian rahim memang kena sama ke? Contoh : harini checkup usia kandungan saya 25minggu5ari..ketinggian rahim saya 27pulak. Apa maksudnya? Adakah normal? #mintakpendapat#ingintahu #firstmom

2 Balas

Normal la tu. saya masa checkup 25w4d masatu tinggi rahim pun 27cm nurse ckap ok normal. Kalau contoh 25w tinggi rahim kena 25-27cm baru kira normal

9mo ago

Yeke normal sis…alhmdulilah kalau normal

Xpasti.. sbb biasa time nurse tgh tulis report tue Sy akan tny semua.. Ok kew x.. Awk cuba tny nurse awak next time ya..

9mo ago

Sebab yg check sye td die dtg umh bukan nurse sye… tu yang nk tnye sebersalah