Kepala baby dalam kandungan bengkak..

Assalamualaikum, Saya baru lepas scan dgn pakar kt HSI Pakar kata kepala baby ada bengkak. Skrg saya 22w, suspect ada cyst kt bahagian dlm kepala baby. Ada tips ke utk kurangkan atau hilangkan cyst dalam kepala baby... Mohon doa semua semoga anak dalam kandungan sy baik2 saja.. Rasa rasa sedih dan risau bila tahu keadaan kandungan sy... Nnti 22/6 ni kne refer yg pakar HSA... Harap tiada yg serius... Doakan yg terbaik utk baby sy... Terima kasih sgt2. #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

Kepala baby dalam kandungan bengkak..
18 Balas

saya doakan semoga anak sis tak ada apa apa , semoga dipermudahkan segala urusan ..aamiin

InshaAllah sis semoga dpermudahkan urusan,semoga bby akn sihat nanti 😊

Semoga ank dlm kndungan sis sihat2 saja..in shaa allah bnyk kn doa ya

semoga Allah permudahkan urusan akak iyaa banyak kan doa ❤❤

Jangan risau, saya doakan untuk anak kamu. Stay strong

smoga dipermudahkan segala urusan akak

semoga baik2 aje baby nyaaa..aminnn

2y ago

Aamiin Aamiin 🤲

Smoga dipermudahkan urusan