ingin tahu,positif kh negatif

Assalamualaikum,pnjm mata ibu2 smua,ni positf kh negatif

ingin tahu,positif kh negatif
7 Balas

kalau buat upt satu ni je kdg kite takut kene scam kan. hihi tapi kalau ikutkan it's positive! Cuba sis try guna upt brand lain jgk. mcm dipntell tuuu.. kalau naik samar2 jgk mmg positive sis🤗 tahniahhh

mcm positif tp masih samar . nanti sis cuba repeat dgn upt yg lebih elok mcm dip n tell or clear blue . test urine pertama lepas bangun tidur . moga ada rezeki untuk sis

1y ago

ok,hrp2 lh ada rezeki,amin2

alhamdulillah.. mcm dh positif.. nti 3 4hri check lain tau.. btw tahniah puan.. tc ya..

Bru check up kt hptl pg ni,alhamdulillah,positive,rezeki dlm bulan ramadan

boleh cuba, test urine pertama. bagus waktu subuh.

1y ago

ok,trima kasih sis

Dah repeat ke? Moga ada berita baik!

1y ago

Alhamdulillah,dh check up kt hptl sis,cmfirm pregnant,9mggu 3hari

taniah