Sekadar ingin tahu

Assalamualaikum..nk tanya sy dah bersalin dan dah habis pantang..skrg baby dh msuk 2 bulan ...sy dah dtg priod 2mnggu lepas..n tadi ada klua darah lg..mngkin ke tu darah priod ? Atau darah ape ye..sape ada pngalaman boleh share .. anak first dan xde pngalaman lagi...tq semua ..#ingintahu #firstmom #seriusnanya #bantusharing

2 Balas

kira blk brp hari stop darah tu.. klau belum sampai 15 hari lg itu period yg x habis keluar

2y ago

oooo..memg xsampai 15hari lg...priod 2mnggu lepas 5hari je cmtu...risau dah ingatkan darah apa pula kluar🤭

normal sis. lepas bersalin period memang xteratur.

2y ago

nasib la normal...risau dah 🤣