pertanyaan..

Assalamualaikum..nk tanya sikit,skrg sy berada di jb.. Kndungan sy dh 7bulan lebih dh.. Skrg kn musim pkp.. Sy ingin balik kmpung di kedah dsebbkn x der sapa2 dkt jb ni.. Dan bhasrat ingin bsalin di kmpung.. Adakah sy lepas utk balik ke kampung... Lagi pulak kndungan sy dh 7bln lebih dh..

1 Balas

Boleh aja sis, tiada masalah tapi apa apa pun kalau sis nak pindah, janga lupa inform kk atau klinik yg selalu sis check up supaya mereka boleh hantar dokumen yg patut ke tempat sis nak pindah tu