Ingin tahu

Assalamualaikum...nak tnya saya dalam cubaan hamil..tp sejak awal bulan ni bila bersama rasa sakit bahagian ari2 kiri...mcm lenguh2 cramp mcm tu..kenapa jd mcm tu?#ingintahu #SeriusTanya

1 Balas

Waalaikumussalam, sis kena tanya doktor. Semoga dipermudahkan urusan.

3y ago

Boleh je tanya. Nanti doktor boleh tahu & cek ada apa masalah. Doktor tanya juga sakit x bila bersama. Doktor nk detect sakit sbb apa. Endometriosis ke apa. Penyakit2 mcmni sbbkn kita lmbt/susah conceive. Nanti dh tahu penyakit apa mesti dpt solution.