Ruam pampers mcm kurap

Assalamualaikum..nak tnya ada tak anak ibu2 jd mcm ni.. apa ubat dan petua nak bg hilang.. anak saya 4bulan..#pleasehelp #seriusnanya #bantusharing

Ruam pampers mcm kurap
3 Balas

A’ah lhaa,,mcm kurap..tpi xtw lhaa kurap ke x..better sis pergi jmpa doktor dlu..try ubat hosp dlu..kerapkan tukar pamper bby tw..pastikan kering sblom pkai pamper..smoga bby cepat sembug yee..

ini mcm ringworm.cuba sis google n tgk sama tak gambar dgn baby puan alami. sbb saya dulu pernah kena, cari ubat sapu ringworm dkt farmasi. tp better Tanya doktor sblm sapu sbb masih baby

sy gune krim snowhitee kejap je ilang..ubt lain dah cube x jadi n makin melarat..myb ats kulit bb

1y ago

bby sis jd mcm ni jugak ke?