Harga masuk wad nicu

Assalamualaikum,nak tanya Klau anak masuk wad nicu ,agak² bil berapa ya, Boleh share tak sesiapa yg pernah anak dia masuk nicu,#firstmom #pleasehelp #bantusharing #ingintahu

5 Balas

hari tu anak saya nicu 7hari kat Hospital Putrajaya total around RM120 tolak subsidi jadi RM60 gitu.. rasa kalau hosp kerajaan lain lagi murah kut sebab service&price hosp Putrajaya tak sama. kalau swasta mmg confirm lagi mahal

3mo ago

ohh Yeke...anak saya masuk hospital HTA,tq sis

anak sye msuk scn 5 hri on antibiotik, total rm45 je.. so sye rse nicu pun mgkin lebih kurg.. berapa hri kne tahan?

max utk gov tak silap 400 kot.. saya bby masuk nicu 2 bulan.. bayar jumlah max

gov ke awk?kalau gov xmhl...

3mo ago

haah

government selalunya xmahal