Assalamualaikum

Assalamualaikum..nak tanya kalau pusat baby timbul kenapa ye .dan birdnya pun bengkak sebelah..anak Sya lelaki

6 Balas

ank sy pon sama mcm ank puan.. sy gi hospital doc kata mmg hernia klau perlu mmg kena buat operation kecil .. tapi pusat ank sy bila tekan lembik xkeras so xbhya..mgkin boleh msuk sndri.. so next appointment 6 bln lagi sbb xserius mna.. utk bengkak sebelah tu lama2 akn hilang..jgn usik apa2.. nie klau ank sy.. boleh jgk try berubat kmpg .. moga xde apa ..insyallah

4mo ago

sama lah skrg .anak skrg umur 2bulan lebih dah..skrg ni asyik meragam n mngis je..risau jugak .hari2 ada tuan kat pusat dgn kat telurnya yg bngkak tu

angin pasang @ hernia. bawa cpat berubat sblum mnjadi besar. blh google sis. tp kalau ank Sy berubat kg saja. x sampai kena opret.

Org cakap kene tuam bebird anak untuk elak angin pasang.. beli tungku kecik tu untuk bayi sis

Waalaikumsalam. Usia baby? Macam simptom hernia. Refer doktor ya.

5mo ago

baby 2bulan..doktor nak tgk perkembngan sampai usia 6bulan

Allahu smga Allah mudahkan urusan ya..

angin pasang org panggil