Halia...

Assalamualaikum.. Nak tanya.. boleh ke minum air halia time mengandung..? Kalau boleh, dalam berapa week ye? Terima kasih.. ?

1 Balas

Sy xpasti week berapa bole minum, tp lately ni sy kerap pedih ulu hati. Then sy minum air halia campur beberapa potong lemon tanpa gula dan rasanya ia berkesan meredakan pedih ulu hati saya. Dan baby pun aktif mcm biasa.

5y ago

Terima kasih untuk pencerahan dan pengalaman awak.. sbb tiba2 terasa kembung perut.. boleh cuba. ☺️