100 plus

Assalamualaikum Nak Tanya boleh ke mengandung minum 100 plus's ? ade y cakap boleh tapi takut Pula saya sebab first pregnancy ? #13week4days

8 Balas

kalau ragu² baik tk pyh mnm sis , takut ada mslh pla , mnyesal pn tk guna daa

5y ago

👍👍

Kwn sy minum air 100 plus ms awal pregnant, gugur. Dia xtau ngandung ms2.

5y ago

Trm ksh. Insya allah

Wkslm. Boleh.. tp xbyk la

Klu teringin sgt.. Buang la gas nye dulu.. Biarkan seketika br minum..

Syg teguk skli je.pas 2 bilas air msak bnyk2.risau sbb air gas bhya

minum sekadar merasa takpe. jngn minum sekali haukkk.

5y ago

Minum 1 cawan kecik je.. hehe Okey baik

waalaikumsalam, sy mnum jgk.. tpi mnum seteguk dua je.. bg hilang teringin.. tpi hbis jgk 1btol sy mnum.. mnum tk kerap la, sy tk letak dlm peti sbb nnt gas nye kuat

5y ago

Tu la teringin...so minum sikit je.. hehe okey2 noted

Wslm.. Mse sy mnum jugak sbb tringin, tp mnum skit jek dua teguk cmtu. Hehee. Alhmdulillah ok jek.. Tp buang gas nye dulu k..