boy or girl

assalamualaikum..mummy² semua ,,sy newbie mummy..nak tanya kalau mcm ni girl or boy ya?? #22week5daypregnant#firstbaby #1stimemom #jangandibully #2021baby

boy or girl
6 Balas

boleh try guna gender prediction test kits or ambik blood test untuk kepastian

2y ago

Mcm ambik darah untuk test gula tu. Nnt mereka cek, tp slalu buat dkt private la. Klinik kerajaan sy xtau ade ke x dia buat mcm tu. Boleh buat kromosom test skali dgn darah tu untuk cek kelainan genetik

mata saya nampak girl rata gitu . sebab kalau boy dia macam terpacak .

x tau la sis boy ke girl . doc x ada bagitau sis ker masa scan 🧐

kalau dari mata saya girl

mcm girl tu InsyaAllah

mcm girl 😊