24Days Late

Assalamu'alaikum,Mommies... Please help.. Really confused masa ni.. Trying to conceived since December 2017.. Miscarriaged 15/08/2018.. Now last menses 11/06/2019.. Check PT negative, bawa clinic pagi ni check negative juga.. Jumpa Doctor, cakap mungkin faktor umur so HCG lambat increase.. Tapi umur sekarang baru 30tahun.. Please help..

1 Balas

Maybe hormon. Sy pernah tak dtg period sampai 5 bulan x pregnant

5y ago

Sy cuma turunkan berat badan sis. Sy obese sbb tu hormon tak menentu.