Susu Ibu Kurang

Assalamualaikum...mom blh share x pemakanan atau minuman apa untuk meriahkn susu dan memekatkn susu ibu?? #ingintahu #bantusharing #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

Saya minum air buah longan kurma merah,roti jagung,susu Kambing,Horlick ,barli,sayur sawi lobak putih…nasi jgn skip nak banyakkan susu bdn mmang xboleh diet ye 😅 kalau nk pekatkan susu tu try Soya V-soy tu n banyak mkn bnda bercheese mcm kek cheese 🧀 smua bnda ni dgn saya menjadi..dgn org lain tak pasti ☺️cuba lah!

2y ago

Terima kasihh for sharing