sakit bawah perut..dgn ari2..

Assalamualaikum...maaf nak tanya..saya mengandung dh 22minggu...bawah perut saya dkt ari2 tu selalu sakit ..boleh bgtau knapa ya...sakit dia kdg2 boleh bikin stress juga.

2 Balas

normal sis sakit bahagian ari2 tu . nt lg besar janin lg la xselesa lg2 time nk baring tido pndg kiri ke knn pon xkne mcm sakit perot . tpi klau awk ad kencing rse sakit mungkin krn salurn salur kencing tu kne kuman atau kencing koto . klau kencing normal . awk n janin pon ok je sepnjg pemeriksaan jgn la risau . sbb mmg normal pd ibu hamil . kdg sleps mlaku kn hubungn dgn suami pon rse sakit d bhagian ari2 tu .

5y ago

uhuhu ye sis . smoge mommy n bby sehat2 je dn d permudhkn urusan nt ye . same2 .

Krem ke?normal rasanya