Betul ke pregnant

Assalamualaikum..haii mummy2...Sy check malam tadi dan awal pagi upt mcm ni... Sbb ada spotting merah2 pink n coklat skit stiap kali nak buang air.. Takut nak berharap.. #firstbaby #seriusnanya #ingintahu

Betul ke pregnant
2 Balas

Waalaikumussalam, wlwpun samar tp masih nmpk line nya dgn mata kasar, insyaallah ada rezeki. Cuma jika ni upt brand mamma perfect, saya nasihat kn awak confirm lg upt test guna brand lain mcm dipntell. Sbb bnyk baca post ibu2 kena scam dgn upt mamma perfect 😁

1y ago

ouh yaka.. nanti sy akan double cnfirm dgn upt lain.. moga ada rzki sy tahun ni.. doakan yaa.. terima kasih

alhamdulillah tahniah....tp jika ada spotting even setitik drh better puan g hsptl asap tuk dptkn rawatan dkhuatiri tanda awl tuk alami keguguran... mg dpmudahkan segalanya amiin

1y ago

terima kasih.. semoga ada rzki saya tahun ni.. doakan yaa..