Due 3/2 tapi belum ada tanda-tanda

Assalamualaikum,hai ada sama due tak 3/2 yang dh bersalin ? Masih menghitung hari,tanda-tanda pon belum ada lagi..takut overdue je..berjalan & exercise pon dh buat 😅 #firstmom #ingintahu

9 Balas

due kita sama 3/2 😅 masih xberanak lagi ni, doc dh bg surat serah diri 9/2. cpt2 lah keluar secara sakit alami jgn induce atau drip ke apa. xnk bersalin paksa kalau boleh.

saya due 1/2 senaman segala2 dah buat. ini semua aturan Allah. cuma pantau pergerakan baby je selalu. pergerakan ok , means baby pun Masih selesa .. huhu

8mo ago

sentiasa senaman gerak badan

sy due 1/2 tp msih xde ap2 tanda cume kerap berak dgn kncing je...Kali kdua agk nervous sbb kli pertama bsalin awal air ketuban leaking 36week..

waalaikumsalam. due saya 2/2. pon sama takda tanda lagi. anak² sebelum ni before 38minggu da keluar. yang ni je dia terlampau seronok dalam perut.

8mo ago

sama due kita 2.2. pun takde tanda tanda lagi dia nak keluar. risau 😂

saya due 6/2, esok dah masuk 39 minggu. risau jugak ni takde tanda2 lagi..harap dipermudahkan segalanya

sy due 20/2 tpi kena bersalin awl 6/2 sbb ad gdm...blum ad tanda lgi..cuma bdn sakit2,bisa2 rasa nye..

sy due 13/2 pn blm ada tnda lagi sis,5hb pg jmpa pkar,nak tentukan tarikh bersalin da.

saya due 10/2 pun debar ye sbb kena serah diri 16/2 😮‍💨😭

vit e and vit c important magnesium