Gripe water

Assalamualaikum..Boleh ke bagi gripe water pada baby yang ada eczema? Ada apa2 kesan ke dekat baby?

1 Balas

Waalaikumussalam. Setahu saya boleh je. Gripe water ni untuk atasi masalah baby kembung. Macam kakak ipar saya, anak dia pun eczema. Tapi dia guna je gripe water. Mungkin mommy boleh ke klinik juga kalau takut ambik sebarang risiko. Minta nasihat daripada doktor. Semoga dipermudahkan urusan ye mommy. Aamiin #TAPsupermoms

3y ago

ohh..terima kasih sis..😊😊😊