Breastfeeding + 7 months pregnant

Assalamualaikum. Ada x ibu2 kat sini yg pernah/masih menyusukan anak wlaupun tgah mengandung. Anak 1st sy 2 tahun menjelang bulan 11 ni, tp baby dijangka lahir hujung bulan 10. Tak tau mcm mna nak handle anak 1st nnti bila adik dah lahir. Boleh ibu2 share tips @ pengalaman. Tq ❤️ #advicepls #ingintahu #pregnant #breasfeeding

1 Balas

insyaALLAH mudah. doa je banyak2 k. I dulu pun jarak dekat, mula2 rasa xtau nk handle nanti, but Alhamdulillah now sorang dah 13tahun, adik 12 tahun. dah mcm kawan2 je.

2y ago

Alhamdulillah, tq sis ♥️