EDD 12 Mei 2023

Assalamualaikum wbt, tak sabar nak tunggu kelahiran anak pertama, baby girl, 94 hari je lagi. Ada yg sama tarikh 12 Mei dengan saya ke? 🥰 Selalu anak 1st ni, awal sikit ke.. ngam2 tarikh due ye? #baby1st #12Mei2023 #babygirl

36 Balas

sy 21.05 ank no 2 after 8 thun ank sulung sy...scan 2x ckp baby girl...alhamdulillah klo btol...dpat sepasang dh..😄🤲

1y ago

amin, smga dpt girl. tntu sis rindu bau baby. harap2 saya pn girl, sb baju da bli ala2 pink🥰