Line camni ada ke?

Assalamualaikum wbt. Kalau line camni, ada rezeki ke? Sebagai langkah awal, sbb kerja skg ada yg kena aktif. Tkasih komen.. #dipntell #samarsamar #dueperiod #linesamar

Line camni ada ke?
3 Balas

waalaikumussalam, ada tu . kalau nak confirmkan balik, boleh je test pakai upt lain . saya test 2 3 kali untuk confirmkan , risau upt rosak 😂

2y ago

tq sis.. balik ni beli lain pula 🥰🥰

Bole beli clearblue sis, sy awal2 dlu pakai ini dlu, then naik double br berani celup dlm clearblue

2y ago

tq sis suggest🥰🥰

Kalau upt nie memang yakin sis. Sebab selalu guna sebelum period pun dia detect. Tahniahh ☺️

2y ago

ye sis saya guna sblm period lg 3 hari ni. doakan saya sis. gembira klau ada rezeki saya dan suamai. amin.. tq sis🥰🥰🥰🥰