Nak tanya..

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.. Ada ke disini yang mengandung 9 week,, tapi perut nampak kecik je?

45 Balas

Alahai 9week tu kecil lgi sis.. Sy 18week bru nmpak 🤣🤣 1st baby

Awal lagi dear. Kita nak masuk 6 bulan baru nampak baby bump ☺️

Saya masuk 7 bulan baru nampak perut. Sbelum2 tu mcm x mengandumg

Normal klu 9week perut still kecik. Klu ank sulung mmg lmbt nmpk perut

5y ago

9week tu awl lg wak. Dia masih daging. Nnt bila dah 5-6 bulan, da complete jd janin, mmg perut akn nmpk sikit sikit. Sy pun 9 bulan bru nmpk babybump.

normal lh itu sis bru 9 week,, sy dulu 28week bru npak besar

Saya 29 weeks pun orang kata kecik , 🤦🏻‍♀️

baru 2 bulan mana nampak lg. 😅😅. 4 bulan ke atas nmpak

5y ago

Oh yeke hehhe.. Saya fikir setiap minggu tu dia makin berubah sikit2 😬

Normal sis..hihi ni hah sy 15w mcm x preggy jaa hihi

Awal lg tu sis sy pn npk perut 20 mgu tu pn keci ja

Normal sis.. sy dh 16w pun blum lg nmpk bby bump..