pill pregnant

Assalamualaikum tumpang tanya?pill ni kena makan berapa biji yaa and berapa kali sehari

pill pregnant
63 Balas

Makan sehari sekali. Tapi lepastu akan rasa loya la. 😅. Sye selalu mcm tu.

5y ago

Cuba makan waktu malam sebelum tidur. Sebab nurse dkt kk sy ad cakap kalau tak leh nak makan waktu pagi cuba waktu malam.

ni zincofer makan 1 biji 1 hari slps makan , alhamdulillah HB sy cantik

Makan sekali sehari je sis..sy telan dgn air oren.. Mkn sblm tdo

New obimon ke tu?? Boleh ke consume dgn folic asid skali ye??

Sy xblh mkn ubat ni lps mkn msty muntah...skt prt...knpe ya

4y ago

Tak tahulah.. saya kena makan sbb hb rendah sangat, at last psnat jadi camtu saya stop makan

Sy kne mkn 1 bjik sekali stiap hari ,sy mkn time nk tido .

5y ago

Tukar je. Kalau tak blh jgn pksa. Sy pn tak blh, mkn zincofer muntah2 n tukar pada obimin. Ok je obimin, spnjg check up HB sntiasa cntik. Tp depends pd stiap org.

Sy makan 2biji sekali sehari..makan sebelum tido..

Wsalam. Ambik sebiji sehari je. Waktu perut kosong

1x je sehari .tp awal2 mmg susah nk telan uii🤣

1biji sehari lepas mkn...nurse suruh mkn malam