Akar Fatimah

Assalamualaikum, tumpang tanya. Ada tak yang pernah minum air rendaman Akar Fatimah? Okay ke? Start week berapa? Sy dah 36w2d #ingintahu

6 Balas

orang tua saya cakap kalau dah turun tanda, pi hospital untuk check bukaan. kalau takda bukaan tuu lagi. balik buat jalan itik percepatkan bukaan. kalau dah terlampau sakit sangat sampai tak boleh nak buat apa. pii hospital check lagi skali. kalau dh bukak 4cm tuu nak minum air selusuh, minum laa. tapi ramai kata air tuu panas, risau baby terberak dalam perut makan najis sendiri