Gatal-gatal

Assalamualaikum. Sya ibu yg buntu, dah bawa pegi klinik dpat ubat sapu je tapi mcm x boleh sembuh. Usia gatal2 dah hampir 2 minggu. Tolong bgtau sya klau ada yg tau ubat/penawarnya. Gatal yg tersngat dan cepat merebak. Tak tahan tngok anak tergaru2, kesian. Tolongg syaa semua. #ingintahu #bantusharing

Gatal-gatal
5 Balas

bawa pd pakar kulit. nk suggest xberani since ibu mention cepat merebak. plus pemakaian pampers kena tukar secara kerap.

6mo ago

sbb ank xselesa, better pergi rujuk ke pakar terus. kdg faktor pampers, kdg allergic pd certain ubat.

klinik pakar kulit kt tangkak kot..kwn pegi situ bru tau anak allergic ape..cuba ikhtiar.. InsyaAllah ada jln..

saya tak pasti. haritu saya ada jadi gatal badan. beli ubat kt famasi cpt elok. utk bby tk psti blh ke tak

6mo ago

ouh yeke. sy tktau. sorry ye. sbarnya ubat makan yg berkesan tu. yg krim ni ada la pkai skit ja

Awak pergi klinik biasa atau klinik pakar kanak-kanak?

pergi klinik pakar kulit