NAK BELI PUMP SUSU AUTO SECOND HAND

Assalamualaikum. Sy tidak berkemampuan utk bli pump baru, tp sy ibu yg berisiko utk baby kena jaundice tinggi. GDM + Golongan Darah O. Sy risau baby kena tahan ward, due date sy 21/10 nie. Sy nak beli pump mummy yg mummy da xpakai tp masih elok. Kalau mummy nk jual, blh tinggalkan contact number,pic pump & harga. Nanti sy contact mummy. Terima kasih... #seriusnanya #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

5 Balas

Boleh tgok di ig prelovedbabyboo.com. Kdg2 dia post di story org preloved murah2

Alhamdulillah sy da beli pump baby. 😁 Terima kasih semua yg respond.

mungkin boleh post dalam group breastfeeding jugak..

tengok lam fb lah ,,grup barangan baby