keliru pasal upt 😆

Assalamualaikum. sy test 4hari sbelum due priod sebab badan tak selesa. upt ni rosak ke? sebab nipis sgt line tu. sorry sy xda pngalaman 😇

keliru pasal upt 😆
10 Balas

haritu saya mcm sis.. saya check awal 2hari bfore period dan sgt kabur.. pstu saya bli sampai 3 upt.. mmng sme je tiga2 then tgk period pon miss dah sah sah la kita pregnant.. congratulations sisss saya rasa awak positive jgk ni

Awal lagi...tunggu dlm seminggu o 2 minggu..n cek awal pagi bangun tido pagi..air kencing pertama.. InsyaAllah jelas..

Klau mcm tu.. better upt lpas missed period. Maybe takde masalah mcm ni. Tkut awal lagi.. hcg awak mseh rendah

klu naik 2 line tu selalunya positif..tggu lpas 2 mggu lewat dr tarikh period check lain mesti lg clear😊

klo mmg xdtg period lgi ,cube repeat 2minggu lagi..klo positif confirm dh terang sgt line tu

Mcm positif. Takpe awk check balik lps lewat period nti okay 😘 semoga ada rezeki awk

Waalaikumussalam, nmpk macam positive. Cuba beli dan buat upt yg lain utk lebih pasti

tgk cm positif je,,xpe try gi jmp doc mne tau prgnt..hihi

Terima kasih semuaa😍 nt sy repeat test.

Positive nie