nak thu jantina baby?

assalamualaikum,, sy nak tnye kebiasaanye mommy2 yg prgi scan kat klinik swasta sbb nk thu jntina bby,,dlm brpe bln ye?

3 Balas

sis Amyra Fazira Alhmdulillah sy dah selamat bersalin 7/11/2020 skrg berpantang hr ke 11..Alhmdulillah betul girl selepas 4boy mmg babah die blk keje xlekang dgn anak dara die excited sgt..terima kasih sis doakan sy hr tu..

Sy 5bln dh scan.. Alhamdulillah dh nampak baby girl😊😊

3y ago

Wahhh alhamdulillah.. Tahniah sis.. Tumpang gmbira untuk sis😍😍😍selamat brpntang ye❤❤

20w+