38weeks today

Assalamualaikum sy nak tnya.. Ni tanda bersalin ke apa ye? Warna coklat tekstur dia mcm yogurt pekat2 tkda lendir apa pun.. N berbau jgak, baby aktif je tpi kerap jgak mengeras.. kena seluk hritu dr kata tkda bukaan apa lg, n lepas kena seluk la trus kluar warna mcm ni.. Sbelum seluk kputihan sy normal je putih, nk kata rasa sakit tkda pun hml cnfius.. Mohon komen nk tau 😥#firstmom maaf gambar agak kotor 🙏🏻

38weeks today
2 Balas

kalau bagi sya tu bukan tanda bersalin .. sis try mula buat senaman ringan mcm jalan itik ke , turun naik tangga ke kot2 leh ransang bukaan .. mengeras tu kena alert gak brapa kali mengeras .. ada berserta skit pinggang ke x .. pantau jugak pad kot2 ada lendir+darah ke

1y ago

kalau baring mengiring dia still ada , tu contraction laa tu ..

bukan tanda lg tu

1y ago

Ya bukan.. Bekas sbb kena seluk hehe.. 😁