Upt negatif

Assalamualaikum. Sy nak tnya, hari ni hari ke9 sy lewat period. Sebelum ney period sy, on time jugak. Cuma bulan ney ja, mcm lain sikit. Kdg2 bila buang air kecil, dan bila basuh dia keluar mcm last2 kita nak period tu. Normal ke benda tu? Tu ke yg dinamakan implantation bleeding? 12/1/21 baru ney sy ada buat upt, tapi taknmpk double line pon. Agak2 sy kena tgu lg ke? Atau jmp dr? #1stimemom

1 Balas

Waalaikumussalam, apa update terbaru puan ye? Better repeat upt lagi. Kalau period tak on time tapi bila check upt result negative, mungkin gangguan hormone. Kalau puan pergi check di klinik pun bagus. Sebab di klinik boleh dapat confirmation daripada doktor yang pakar. Semoga dipermudahkan urusan ye puan. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers