perut buncit selepas keguguran

assalamualaikum , sy nak tanya normal ke lepas keguguran perut buncit drpde biasa ? sy lepas gugur aritu pntang sndiri .. tak pergi mengurut pun .. adakah sbb itu ? #seriusnanya #bantusharing #pleasehelp #risausangat #ingintahu

1 Balas

Ya, rahim kembang. Dah bertungku & pakai bengkung ke?

3y ago

oh yeke takpun sis .. sebab tkde sapa jaga kan .. mak sy pula lps sy gugur seminggu lpas tu dia meninggal.. sy anak sulung dan sy ade adik kecik umur setahun lebih jd tanggungjawab berpindah kt sy