Musim skrg btul2 mnguji kesabaran😌

Assalamualaikum sy inu kpada 4 org anak yg pling kecik baru 17hari ..insyaallh anak bongsu ni sy usaha untuk bf spenuhnya ..sbb dngn ekonomi skrg sy btul2 x mmpu ..dngn suami mc brada d indonesia x dpt masuk lagi😢 yg sy sedih skrg kadang anak nangis2 sbb x cukup susu .. Air susu sy x bnyk ..peesoalannya skrg cara buat air susu kita bnyk mcm mna ya ..klau ble cara2 yg tdak peelu mngeluarka duit la ya 🙏#ingintahu #pleasehelp

2 Balas

Kalau ikutkan saya, minum air masak banyak2. Saya bawa botol air kehulur kehilir walaupun kat rumah😅 nak nyusukan anak minum, lepas nyusu minum. Buat apa pun minum air. Pastu makan. Makan nasi ngan sayur banyak2. & positif. Kita rasa macam sikit, tapi sebenarnya cukup untuk baby. InsyaAllah.

jangan stress. kawal perasaan negatif ye. buat je apa2 yg puan rasa hepi