7bln pregnant nk cabut gg. Blh ke?

Assalamualaikum Sy ingin bertanya. Sy dah 7bulan pregnant. Blh ke KLU Sy nk cabut gg bongsu. Xde mslh ke KT baby nanti? SBB org tua ckp akan ada mslh. Ada yg pernah cabut gg masa pregnant X? doktor gg ckp blh je cabut. SBB GG rosak.

3 Balas

kalau sakit gigi.. bawah 3 bulan doktor tak galakkan cabut. tp kalau 3 bulan ke atas boleb je. takde apa2 masalah pun. i pun baru je pas cabut gigi ni ha. sakit sangat.

kalau doc gigi cakap boleh cabut, dan doc tu pun tahu awak sedang pregnant then boleh cabut. tanya orang tua tu, masalah apa akan timbul?

Yg penting doktor gg tu tahu awak mengandung.. kalau kata boleh cabut..