Buasir

Assalamualaikum, sy ingin bertanya jika mommy ada buasir boleh bersalin normal ke? Sy first baby...belum sempat nak bertanya kpda doktor lg, next check up baru nk bertanya kpda doktor..😌

1 Balas

sy pun buasir. and bakal deliver jan 21. dh tanya doc psl buasir ni doc ckp takboleh buat apa. and ada tanya kwn2 nurse. diorg bgtau buasir n pregnant ni mcm biasa sbb mostly mommy2 mesti akan dpt buasir. and nanti diorg ada sejenis pad utk tahan buasir. tu katanyalah sy pun 1st time preggy ni