mommy semua dh berapa week?

Assalamualaikum. Sy dah 22w 4day. Alhamdulillah. Semua sihat?

55 Balas

saya baru 18 weeks 4 days. Doakan saya yea. saya doakan kita semua sentiasa dipermudahkan oleh yang maha esa

17 weeks.. ahad ni 18 weeks.. so far ok.. alahan tiada.. tapi rasa cramping ja skrng.. round ligament pain

Waalaikumussalam. Sy dah 22w 5d. Alhamdulillah. Lebih sehari je dari awk hehe.

Salam..sy kalau ikut app ni baru 22w 5day tp kalau pg kt kk dorg lbih 3 hari jd 23w 1day😊

5y ago

Oh mcm tu hehe... Alhamdulillah. Tahniah sis

Alhamdulillah saya baru 10 weeks..masih lagi muntah teruk..penat rase yea pas muntah..

5y ago

Aah betol sis..saya anak pertama

Saya 17w 1d..walau ade gdm on diet..mama n bby kena happy selalu..positif ye😊😊

5y ago

In shaa Allah. Selalu positive.

Saya cukup2 19week... Baby sihat Alhamdulillah... mommy die je x sihat😅😁..

5y ago

Knp mommy dia ? Hehe

Sy dh 5lbh tp blum scan.. Xtawu bilo nk scan.. Teruja nk tgk bby..

Waalaikumusalam 😇 37minggu 5hari ❤ Alhamdulillah sihat dgn Hendaknya 😃

5y ago

In shaa Allah. Semua sihaatttt. Aamiin

Alhamdulillah..genap 23 weeks . semoga dipermudahkan semua urusan kita ya😉

5y ago

Aamiin aamiin aamiin. Semoga dipermudahkan semua urusan kita. aamiin